Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ TUNÇ, BARTIN'DA ZİYARETLERDE BULUNDU

        SERKAN ARAT

        BARTIN (İHA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın il merkezinde esnafları ziyaret ederek, halk otobüsüne bindi hemşerileriyle birlikte seyahat etti.

        AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'a ziyaretlerinde Bartın Belediye Meclis üyeleri Cahit Kemik ve İlker Camcı eşlik etti. Hafta içi yoğun meclis çalışmalarının ardından hafta sonlarında da Bartın'da yoğun programlarına devam eden Milletvekili Tunç, teşkilat toplantıları, muhtarlarla toplantı, esnaf ziyaretleri ve Bartın'da devam eden kamu yatırımlarında gerçekleştirdiği incelemeler başta olmak üzere Bartın'ın il merkezi, ilçe, belde ve köylerine yaptığı ziyaretlerle sürekli halkın içinde olmaya devam ediyor. Milletvekili Tunç hafta sonu Bartın İl merkezinde taksici esnafı başta olmak üzere esnaf ziyaretlerine devam ederek, esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu. Tunç esnaflarla çay sohbetleri yaptı, halk otobüsünde hemşeriyle birlikte seyahat etti. Ziyaret edilen esnaflar ve vatandaşlar Milletvekili Tunç'a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, Bartın'a yapılan yatırımlar için de teşekkürlerini ilettiler.

        (SA-SA)

        10.05.2016 14:56:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler