Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KULA'DA 'DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET GÜNÜ' DÜZENLENDİ

        HASAN YİĞEN

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Kula ilçesinde Kula Toplum Sağlığı Merkezi ve Kula Anaokulu tarafından Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

        Kula Kent Meydanında Kula Toplum Sağlığı Merkezi, Kula Kenan Evren İlkokulu ve Kula Anaokulu öğrencileri ile birlikte toplumda fiziksel aktivite ve sağlık ilişkisine dikkat çekmek amacıyla, 10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü kapsamında gösteriler yapıldı.

        Etkinliğe Garnizon Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. Aslı Aybüke Ayyıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Şube Müdürü Ethem Dağlı öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Kula Anaokulu Müdürü Sedat Karakaya, "Biz Kula Anaokulu olarak Kula Toplum sağlığı merkezi ile birlikte yapmış olduğumuz proje doğrultusunda Okulumuzda 'Beslenme dostu okul' programı uygulanmaktadır. 3 yıl boyunca uygulanacak olan bu bu program sayesinde, sağlıklı beslenmenin ve fiziksel aktivitenin ön plana çıkarılarak, gelecek nesillerin daha sağlıklı olmasını hedefliyoruz. Bugün burada 10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü münasebetiyle bir araya geldik. Amacımız bu etkinlik ile sağlıklı yaşam için hareket etmenin önemini göstermektir." dedi.

        Konuşmaların ardından Kula Kenan Evren İlkokulu ve Kula Anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteri sunuldu. Etkinlikte Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Kasar tarafından programa katılan öğrenci öğretmen ve ailelerine egzersiz hareketleri yaptırması ile sona erdi.

        (HY-SC)

        10.05.2016 15:00:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler