Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SÖKE EĞİTİM-SEN GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

        LEVENT TUNCER

        AYDIN (İHA) - Eğitim-Sen Söke Temsilciliği tarafından düzenlenen ve bu yıl 15.'si gerçekleştirilen futbol turnuvası sona erdi. Final maçları çekişmeli geçerken turnuvanın şampiyonu Ali Rıza Efendi oldu.

        Gerçekleşen final maçlarında ilk olarak üçüncülük maçı Bağarası Hürriyet ile Behiye Hanım takımları arasında oynandı. Karşılaşmayı 8-2 kazanan Bağarası Hürriyet turnuvanın üçüncüsü oldu. Daha sonra turnuvanın final maçında ise Ali Rıza Efendi takımı ile Kemal Paşa takımları karşı karşıya geldi. Oldukça heyecanlı geçen maçın sonunda gülen taraf 3-2'lik sonuçla Ali Rıza Efendi futbol takımı oldu. 15. Söke Eğitim-Sen Bahar Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Ali Rıza Efendi olurken, Kemalpaşa ikinci, Bağarası Hürriyet üçüncü, Behiye Hanım ise dördüncü oldu. Söke Lisesi Atatürk Takımı ise turnuvanın en centilmen takımı olarak belirlendi. Final maçlarının ardından kupa töreni yapıldı.

        (LT-MB-Y)

        10.05.2016 15:09:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler