Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAYOLLARI TRAFİK HAFTASI KUTLANDI

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : EMRAH ELMAS

        KAMERA : EMRAH ELMAS

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde Karayolları Trafik Haftası Kutlandı.

        Edremit Cumhuriyet İlk Okulu tarafından hazırlanan ve Remzi Molvalıoğlu Ticaret Lisesinde gerçekleşen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını ise Okul Müdürü Turhan Gürhan'ın yaptığı etkinlikte Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Baş Polis Memuru Ahmet Çelik "Her geçen gün trafiğe katılan sürücü ve araç sayısı artmakta olup 2015 yılı sonu itibari ile ilçemizde tecilli araç sayısı 44 bin 329, sürücü belge sayısı 42 bin 922'ye ulaşırken ülkemiz geneline baktığımızda ise tescilli araç sayısı 19 milyon 994 bin 472, sürücü belge sayısı ise 26 milyon 272 bin 579 gibi hiç de küçümsenmeyecek rakamlara ulaştığı görülmektedir." Dedi.

        Daha sonra öğrenciler şiirler okudu ve trafik kazası sonrasının canlandırıldığı bir tiyatro gösterisi sunuldu. Öğrenciler trafik kazalarında ilk yardımda bilinmesi gerekenleri anlattıktan sonra folklor gösterisi ve ödül töreni geçrekleştirildi. Etkinliğe Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Edremit İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Aydıncı, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, Halk Eğitim Müdürü İsmail Damar, daire müdürleri, oda başkanları, davetliler ve çok sayıda veli katıldı.

        (EME)

        10.05.2016 15:09:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler