Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KOCAMAZ'A 'HİZMETTE 22. YIL ÖZEL ÖDÜLÜ'

        - MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BURHANETTİN KOCAMAZ, BU YIL 3.'SÜ GERÇEKLEŞTİRİLEN 'ALTIN PALMİYE ÖDÜLLERİ'NDE, 'HİZMETTE 22. YIL ÖZEL ÖDÜLÜ'NE LAYIK GÖRÜLDÜ

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 3. Altın Palmiye Ödülleri Töreni'nde, 'Hizmette 22. Yıl Özel Ödülü' aldı.

        Bu sene üçüncüsü düzenlenen törende kültür, sanat, sinema ve spor dallarında verilen ödüller sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Şebnem Schaefer ve Cem Kılıç'ın yaptığı gece, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın açılış konuşmasıyla başladı. Mersin'de gerçekleştirilen bu tarz büyük etkinliklerin önemine vurgu yapan Kocamaz, "Mersin, tarihin derinliklerinden günümüze insanlık tarihiyle yaşıt birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, birçok kültürel değere sahip Akdeniz'in incisi, yeryüzünün cenneti bir kent. Belki bugüne kadar hak ettiğince ulusal medyada ve dünya platformunda yerini alamadı. Ama ben inanıyorum ki, planlanan hizmetlerle ve bu tür organizasyonlarla Mersin er ya da geç hak ettiği değeri alacak" dedi.

        Mersin'i tüm platformlarda daha iyi tanıtmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi önderliğinde tüm sivil toplum kuruluşlarıyla bir vakıf oluşturulduğunu belirten Kocamaz, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Gerçekten bu kadar ünlü ve önemli insanı buluşturmak önemli bir başarı. Ben organizasyonda emeği geçenlere bu gayretlerinden dolayı Mersin halkı adına teşekkür ediyorum, daha büyük başarılara imza atmalarını da dört gözle bekliyorum" diye konuştu.

        Hizmette 22. Yıl Özel Ödülü'nü Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Oğuz Tongsir'in elinden alan Kocamaz, "Biz burada doğduk, burada büyüdük. Ömrümüz burada geçti, ekmeğimizi burada kazandık. Mersin'in havasını soluduk, suyunu içtik ve bugünlere geldik. Bizim gayemiz Mersin'i bir adım daha nasıl ileriye götürürüz. Bunun için çabalıyoruz. Dolayısıyla vatandaşımızın bir teşekkürü, bir 'Allah razı olsun' sözü bizim için en büyük ödüldür. Ama 'marifet iltifata tabidir' derler. Bu ödül için de Sayın Delibaş ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür ödüllere layık olmak gayretinde olacağız" ifadelerini kullandı.

        Birçok ünlü simanın yer aldığı gecede Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Mehmet Ali Erbil, komedyen Yavuz Seçkin, sanatçılar İzzet Yıldızhan, Tuğba Özerk, Doğuş, oyuncu Erkan Petekkaya, eski futbolcu ve teknik direktör Gheorghe Hagi, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural yer aldı.

        Renkli görüntülere sahne olan 3. Altın Palmiye Ödül Töreni'ne İzzet Yıldızhan, Tuğba Özerk ve Doğuş'un mini konserleri damgasını vurdu.

        (HSK-Y)

        10.05.2016 15:09:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler