Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        REYHANLI'DA 11 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE

        ECEVİT CEMİLOĞLU

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin uygulamalı proje ödevleri kapsamında ihtiyaç sahibi 11 engelliye tekerlekli sandalye verildi.

        Reyhanlı Soysal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Hamit Basık yönetiminde Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında belediye, Ela Sürücü Kursu, Dr. Adil Sünger'in de sponsorluğunda temin edilen 11 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

        Belediyede düzenlenen törende konuşan Başkan Hüseyin Şanverdi, öğrencilerin hazırladığı projenin anlamlı olduğunu belirterek, "Projenin hayata geçirilmesi konusunda Reyhanlı Belediyesi olarak destek verdik. Diğer destek veren kurumlarla birlikte kısa sürede çalışmalarını tamamladılar. Öğrencilerimizin sayesinde, 11 özürlü kardeşimize tekerlekli sandalye vererek onların mutluluğunu paylaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Engellilerimizin hayatından bir nebze de olsa engelleri kaldırma adına başarılı bir iş gerçekleştirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tür projelerini artırarak topluma faydalı olmaya devam ederler. Reyhanlı halkı ve özürlülerimiz adına öğrencilerimize ve hocalarımıza teşekkür ederim. Sandalyelerini alan kardeşlerime de hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Törene, Mustafa Kemal Üniversitesi Reyhanlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doçent Dr. Mehmet Duruel, Öğretim Görevlisi Hamit Basık, öğrenciler ve engelli aileleri katıldı.

        (ECV-Y)

        10.05.2016 15:19:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler