Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAKIFLAR HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

        AHMET ARSLANTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Vakıflar Haftası dolayısıyla Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, kurum çalışanları ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek, çiçek takdim etti.

        Vakıflar Haftası münasebetiyle Adıyaman'da gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Bölge Müdürü Tüysüz'den bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek vakıfların ülke ve toplum nezdinde önemine işaret etti.

        Vakıf kültürünün hayatımızda önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, "Vakıflar geçmiş ile gelecek arasında bir köprüdür. Vakıflar insanlarımıza her alanda önemli hizmetlerde bulunmuştur. Anadolu topraklarında kurularak toplum hayatına giren vakıfların amacı, sosyal dokunun korunması adına ihtiyaç sahiplerine el uzatmak, onları korumak, şartlarını iyileştirmek ve gelecek nesillere bu kültürü bırakmak gibi son derece önemli bir görevi üstlenmiştir. Vakıf kültürünün gelişmesi, yaygınlaşması ve toplumun bütün kesimlerince benimsenmesi bakımından bu hafta süresince Vakıflar Bölge Müdürlüğümüzce ortaya konulacak faaliyetler toplumda ayrı bir önem ifade edecektir" dedi.

        (AHM)

        10.05.2016 15:28:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler