Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKDENİZ'İN U19'LARI 2. KADEMEYE YÜKSELDİ

        MERSİN (İHA) - Akdeniz Belediye Spor U19 Futbol Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen U19 Türkiye Şampiyonası'nda 1'inci kademe maçlarını lider olarak tamamladı. Adana grup merkezinde oynanan maçlarda finale yükselen Akdeniz Belediye Spor, gruptaki bir diğer Mersin temsilcisi Meski Spor'u 4-0'la geçerek adını 2'nci kademeye yazdırdı.

        Geçtiğimiz hafta U15 Futbol Takımı ile Türkiye Şampiyonluğu sevincini yaşayan Akdeniz Belediye Spor, aynı başarıyı U19'larla da yaşamayı hedefliyor. Akdeniz Belediye Spor U19 Futbol Takımı, 2015-2016 sezonu sonunda Mersin'i U19 Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazanmıştı. TFF tarafından düzenlenen şampiyonaya, 74 ilden 133 takım katıldı. 5-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında 24 grup merkezinde yapılan müsabakalar sonunda gruplarını lider bitiren takımlar 2'nci kademeye yükseldi.

        Adana grup merkezinde 5 takımla birlikte ilk sırayı almak için mücadele eden Akdeniz Belediye Spor, Osmaniye Spor'u 2-1 mağlup etti, Elazığ Yol Spor ile de 1-1 berabere kaldı. Grup finalinde bir diğer Mersin temsilcisi Meski Spor'la karşılaşan Akdeniz Belediye Spor, rakibini 4-0'lık skorla geçerek adını son 24 takım arasına yazdırdı. TFF U19 Türkiye Şampiyonası 2'nci kademe maçları, yapılacak kura çekimi sonunda belirlenecek 6'şar takımın yer aldığı toplam 4 grup merkezinde yapılacak. 2'nci kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

        (KYM-Y)

        10.05.2016 15:48:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler