Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA KOLEKSİYON'DA YENİ DÖNEM TANITILDI

        - TANITIM ETKİNLİĞİNE SANKO ONURSAL BAŞKANI KONUKOĞLU DA KATILDI

        GAZİANTEP (İHA) - SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ile birlikte Gaziantep merkezli Koleksiyon Mağazası'nın Adana Mağazası'nda gerçekleştirilen "Yeni Dönem Tanıtım Toplantısı"na katıldı.

        Merkez İlçe Seyhan Sular Caddesi'nde bulunan mağazanın işletmecisi İç Mimar Aysel Şerbetçi, yeni dönem ürün tanıtımı için gelen konuklarını kapıda karşıladı. Şerbetçi, ev ve ofisini yenilemek isteyenlerin yanı sıra, değişiklik düşünenleri de beklediklerini kaydetti. "İçinde Sana Ait Bir Ses Var" sloganı ile tasarlanan mağazada Koleksiyon Yeni Ev Serisi tanıtımını yaptıklarını belirten Şerbetçi, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç'ın tanıtıma katılmasından mutluluk duyduğunu söyledi. Şerbetçi'nin Gaziantep'teki başarısını bildiğini ifade eden Konukoğlu ise programları dolayısıyla bulunduğu Adana'da Koleksiyon Mağazası tanıtım etkinliğine katılmaktan mutlu olduğuna vurgu yaparak, kardeş kentte de örnek gösterilecek projelere imza atmaları dileği ile Şerbetçi ve ekibini kutladı. Flüt, akordeon ve keman sanatçılarının dinletisi eşliğinde verilen kokteyle katılan konuklar, ev ve ofis mobilyaları, aydınlatma ve aksesuarlara ilişkin bilgi aldılar.

        (BRN-AOA-Y)

        10.05.2016 15:59:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler