Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ DENİZ'İN "ENGELLİLER HAFTASI" MESAJI

        OLGUN YILDIZ

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Valisi Ahmet Deniz, ''Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yaşanılabilir bir hale getirilmesi, çağdaş toplum düşüncesinin bir parçasıdır.''

        Vali Deniz Engelliler haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; Engellilik, sadece engelli vatandaşlarımızı ilgilendiren bir sorun değil, sosyal ve insani boyutları ile bütün bireyleri ilgilendiren önemli bir konudur. Son yıllarda devletimizin engelli vatandaşlarımızın sorunlarını gidermeye yönelik çok ciddi çalışmaları olmuştur. Sorunların tamamen çözülmesi için toplumun bütün bireylerinin duyarlı olması önem arz etmektedir. Engelli olmak bir kusur olmamakla birlikte, tüm insanların da bir engelli adayı olduğu unutulmamalıdır. Engelli bireylerimizin toplumsal hayata katılmaları ve toplum içerisinde kendilerine yer bulmaları ülkemiz ve milletimiz adına büyük bir kazanım olacaktır.

        Bu duygularla, engellerin kaldırıldığı bir dünya için herkesin daha çok çaba göstermesini dilerken, bedenindeki engeli kendisine engel olarak görmeyip, toplumsal hayata devam eden tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine huzur içinde uzun ömürler diliyorum.

        (OY-AA-Y)

        10.05.2016 16:05:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler