Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FELAHİYE BELEDİYESİ VE BÜNYAN HALICILIK TUR. A.Ş'DE TİS TAMAM

        KAYSERİ (İHA) - Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Felahiye Belediyesi ve Bünyan Belediyesi Halıcılık Tur. A.Ş arasında yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

        Sendika olarak amaçlarının her zaman hem belediye hem de işçilerin menfaatlerini eşit oranda korumaya gayret gösterdiklerini söyleyen Çelik Bünyan Belediye Başkanlığında yapılan toplu iş sözleşme görüşmelerinde Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nun işçilerin haklarının verilmesi konusunda kendilerine yardımcı olduğu için teşekkürler etti. Bünyan Belediyesi Halıcılık ve Turizm Şirketinde çalışanların maaş artışlarının yüzde 18 oranda olacağını söyleyen Çelik sözleşmenin iki tarafa için de hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'da hiçbir ücretin alın terinin karşılığının olamayacağını ve işçilerinin yaz kış demeden Bünyan halkının hizmetinde çalıştıklarından dolayı memnun olduklarını söyleyerek, " İşçilerimiz yaz demeden, kış demeden halkımızın ferahı için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Aldıkları zammı aileleri ile birlikte huzur içinde harcasınlar. Hiçbir ücret alın terinin karşılığı olamaz" dedi.

        Felahiye Belediyesi ile yapılan toplu iş sözleşmesi hakkında da bilgiler veren Şube Başkanı Çelik, sözleşmenin yürürlük süresinin 3 yıl olduğunu ve yürürlüğe girmesiyle birlikte ücretlerde ve sosyal haklarda yüzde 25 oranında artış olacağını söyledi.

        Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun'da işçilerinin hak ettikleri maaşı günün de verebilmeyi ilke edindiklerini söyleyerek toplu iş sözleşmesinin iki taraf içinde gayet sevindirici olduğunu belirtti.

        (AÖ-Y)

        11.05.2016 10:19:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler