Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ BALIKESİR'DE

        TAŞKIN SARICA

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Girne Amerikan Üniversitesi yöneticilerini ağırladı. Yöneticiler, Balıkesir'e kurmak istedikleri üniversite için Başkan Uğur'dan destek istedi.

        Akademik eğitimde söz sahibi olan Girne Amerikan Üniversitesi yöneticileri ve akademik kadrosu Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti. Ziyarette, Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, başkan yardımcıları Prof. Dr. Asım Vehbi ve Olgun Üstün, Girne Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk ve Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu üyesi Prof. Dr. Hüseyin Sadri hazır bulundu. Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu heyetine Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu eşlik etti. Üniversite yetkilileri, Balıkesir'e kurmak istedikleri üniversite hakkında Başkan Uğur'a sunumda bulunup ayrıntılı bilgi vererek destek istedi.

        Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, üniversite yatırımı için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Başkan Uğur, "Büyükşehir olmamızla birlikte alanlarında marka olan firma ve kuruluşların ilgisi Balıkesir'e artarak devam ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

        Ziyarette mesleği havacılık olan Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu heyeti üyesi, Başkan Uğur'a Havacı Üniforması hediye etti.

        (TS-MŞ)

        12.05.2016 14:50:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler