Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÖYDES PROJE TOPLANTISI VALİ TAPSIZ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

        MEHMET ALİ DAĞ

        KİLİS (İHA) - Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi ile ilgili olarak İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı Kilis Valisi Süleyman Tapsız başkanlığında yapıldı.

        Valilik Toplantı Salonundaki toplantıda; KÖYDES Projesi ödeneklerinin kullanımı, dağılımı ve ilimizin altyapı durumu ile ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi. Tapsız, toplam olarak 5 milyon TL ödeneğin ilimize tahsis edildiğini belirterek, bu kaynağın en etkin bir biçimde yol ve içme suyu projelerinde kullanılacağını söyledi.

        İlçelerle ilgili çalışmaların da programa alınarak İl Özel İdaresi tarafından yürütülecek konuların görüşüldüğü toplantıda, İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin 2016 yılı içerisindeki yapmayı planladıkları KÖYDES projelerini, 13 Mayıs 2016 tarihine kadar projenin koordinatörü olan İl Özel İdaresi bünyesinde oluşturulan birime ulaştırmalarına karar verildi.

        Tapsız'ın başkanlığındaki toplantıya Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, Elbeyli Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, Musabeyli Kaymakamı Ökkeş Beyaz, Polateli Kaymakamı Adem Uslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Songül Kadıoğlu, İl Sağlık Müdürü Yemliha Aksoy, İl Çevre ve Şehircilik Müdür Yrd. İsmail Bölükbaşı ile İl Özel İdaresi teknik personeli katıldı.

        (MAD-AOA-Y)

        12.05.2016 15:02:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler