Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKLAR AÇIK ARTTIRMADA

        ADEM HALAT

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Erdek ilçesinde her sabah kurulan balık mezatı ilginç görüntülere sahne oluyor. Mezat ile birlikte vatandaşlar en taze balığı alabilmek açık arttırmaya giriyor.

        Erdek Belediyesi tarafından yeni kurulan balık satış yerinde her sabah düzenlenen balık mezatı ilginç görüntülere sahne oluyor. Günün erken saatlerinde mezata gelenler, taze ve uygun fiyatla balık satın alabildikleri gibi, balıkçıların hararetli pazarlık anlarını da keyifle izliyorlar. Her sabah saat 08.30'da başlayan mezata gelen restoran sahipleri, perakendeci esnaf ve Erdek halkı taze ve günlük balık alabilmek için birbiri ile yarışıyor. Erken saatlerde balıkçıların mezat alanına getirdikleri çeşit çeşit, kasalar dolusu balıklar, tezgahları süslerken balıkçıların ve müşterilerin mezat anını heyecan ile bekliyorlar. Mezatın başlaması ile birlikte kaplara dolduran balıklar için açık arttırma başlıyor. Çinekop, kırlangıç ve mezgitin bol bulunduğu mezat balıkların satılması ile birlikte sona eriyor.

        (BD-

        13.05.2016 08:33:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler