Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖĞRENCİLER, HAZAR GÖLÜNDE TEMİZLİK YAPTI

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da öğrenciler Hazar Gölü çevresinde temizlik yaptı.

        Elazığ Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, yüzlerce öğrenci Sivrice İlçe Merkezi ve Hazar Gölü kıyısında temizlik yaptı. Çoğunluğunu 6-17 yaş arası öğrencilerin oluşturduğu, farklı okullardan 500 öğrenci temizlik çalışması için Elazığ Belediyesi tarafından otobüslerle Sivrice ilçesine taşındı. Öğrencilere Sivrice Kaymakamı Cengiz Erdem ile Belediye Başkanı Ebubekir Irmak'ta eşlik etti.

        Çevre bilincine ve çevresel sorunların farkındalığına dikkat çekmek üzere gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler torbalar dolusu atık topladı ve toplanan atıklar geri dönüşüme tabii tutulmak üzere Elazığ Belediyesi Temizlik işlerine teslim etti.

        Çevrenin gelecek nesillere bırakılacak en önemli miras olduğuna dikkat çeken Elazığ Belediyesi yetkilileri, "Belediye olarak başta Çöpten Enerji Üretim tesisi olmak üzere, atık yağ toplama, ambalaj atıklarının geri dönüşümü gibi çevresel pek çok projeyi hayata geçirdik. Çevrenin korunmasına yönelik her girişimin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

        (HİV-MP-Y)

        13.05.2016 15:23:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler