Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ MEHMET PARSAK:

        - "YÜCE TÜRK MİLLETİNE BAŞI SAĞ OLSUN"

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Hakkari Çukurca'da teröristlerin alçak saldırısı sonucu 8 kahraman askerimizin şehit olması nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

        Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bulunan Çığlı Askeri Üs bölgesine PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 6 asker şehit olurken 8 askerde yaralanmıştı. Olay mahalline giden bir askeri helikopterin düşmesi sonucu yine 2 asker şehit olmuştu. Yaşanan olayla ilgili bir taziye mesajı yayınlayan Parsak büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti. PKK'lı vatan hainlerinin amacına asla ulaşamayacağını ifade eden Parsak, "Teröristlerin alçak saldırısı sonucu Bayatlı hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Muhammed Arı'nın da aralarında bulunduğu 6 askerimiz şehit olmuştur. Menfur saldırıda 8 kahraman Mehmetçiğimizde yaralanmıştır. Yine olay mahalline giden askeri helikopterimizin düşmesi sonucu da 2 askerimiz şehit olmuştur. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yiğit askerlerimizin kanları yerde kalmayacaktır. Kahraman 8 şehidimiz artık bu milletin evladı olmuştur. Türk Milleti kahramanlarını yüreğine gömmüştür. Onları asla unutmayacağız. PKK'lı vatan hainleri ve ülkemizi bölmeye yönelik faaliyet içerisinde yer alan diğer terör odakları hedefine asla ulaşamayacaktır. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun" dedi.

        (HK-GC-

        13.05.2016 15:51:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler