Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLİ GENÇLİK VAKFI GENEL BAŞKANI DEMİRTÜRK, MEZARI BAŞINDA ANILDI

        MEHMET BÜLENT ALP

        TRABZON (İHA) - Samsun'da 17 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı Adnan Demirtürk Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi'ndeki mezarı başında anıldı.

        Büyükliman ve Trabzon Hizmet Platformu tarafından organize edilen programda konuşan Başkan Şenol Kılıç, "Bir insan için önemli olan topluma yaptığı hizmetlerle anılmasıdır, yaşamasıdır. Adnan Demirtürk, milli ve manevi değerlere çok önem veren, özellikle gençlerle ilgili çok güzel çalışmalar yapmış bir kardeşimizdi. Kendisini rahmetle anıyoruz" diye konuştu.

        Demirtürk, 15 Mayıs 1999 yılında Samsun'da geçirdiği trafik kazası sonucunda dava arkadaşları Talha Eyüboğlu ve Ahmet Zahit Turan ile birlikte yaşamını kaybetmişti. 34 Yaşında hayatını kaybeden Adnan Demirtük'ün Kemaliye Mahallesi'nde bulunan mezarı başında Kur-an'ı Kerim okunarak dua edildi.

        Programa; Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Ordu Şube başkanı Nuri kahraman, Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Yakup Topaloğlu, Adnan Demirtürk'ün kardeşi Ali Demirtük, Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır ve yurdun dört bir yanından gelen vatandaşlar katıldı.

        (BK-EK-Y)

        15.05.2016 15:22:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler