Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇALKAYA VE KOCAOĞLU'NDAN YENİ PAZARYERİ İNCELEMESİ

        İZMİR (İHA) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Üçkuyular Pazaryeri'nin taşınacağı alanda incelemelerde bulunarak, Balçova Ata Caddesi'nin tek yön yapılması planlanan kısmını gezdi.

        Üçkuyular'daki pazaryerinin arsa sahipleri tarafından boşaltılmak istenmesi nedeniyle Balçova'daki viyadük altına oluşturulacak olan yeni pazaryeri alanı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya tarafından incelendi. Alandaki zemin çalışmaları ve araç geçiş noktalarını bürokratları ile birlikte inceleyen başkanlar, notlar alarak yapılacak işlerin takvimini belirledi.

        Balçova Ata Caddesi'nin tek yön yapılmasının ardından araçların kullanacağını yeni yol güzergahını da gezen Kocaoğlu ve Çalkaya, Balçova'nın yıllardan bu yana gelen sıkışık yapısından dolayı her geçen gün artan trafik sorununu, alternatif yollar ile aşmak dışında başka bir imkan olmadığını, bu nedenle Çetin Emeç ve Eğitim Mahallelerinden geçecek yeni bir yola ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

        (AG-Y)

        17.05.2016 14:51:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler