Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KARAMAN PİKNİK ALANINDAKİ MİSAFİRLERİ ZİYARET ETTİ

        İSTANBUL (İHA) - Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, hafta sonunu Güngören Belediyesi'ne ait mesire alanında piknik yaparak değerlendiren Güngörenlileri ziyaret etti.

        Güneşin yüzünü göstermesi ve havaların ısınmasıyla birlikte piknik sezonu açıldı. Doğayla iç içe olmak, yorucu ve stresli geçen iş günlerinden bir günlüğüne bile olsa uzaklaşmak ve kış mevsiminde kapalı alanda geçen günlerin acısını çıkarmak için aileleriyle piknik yaparak değerlendirmek isteyen Güngörenliler, soluğu Aziz Paşa mesire alanında aldı.

        Güngören Belediyesi'nin Kemerburgaz'da bulunan Aziz Paşa Mesire alanında hafta sonunu piknik yaparak değerlendiren Güngörenlileri, Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman ziyaret etti. Güngören'de bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler de hemşehrileri ile mesire alanında buluştu. Kayseri'nin İncesu İlçesi Ötebatan Mahallesi ve Sarıoğlun Köy Derneği, Rize Düşünce Grubu Sivil Topluluk Oluşumu, Diyarbakır Çüngüş İlçesi Yardım ve Dayanışma Derneği ve Semerkant Derneği bu hafta mesire alanının misafirlerinden bazılarıydı.

        Mesire alanında piknik yapan aileleri tek tek ziyaret eden ve sofralarına misafir olan Başkan Karaman'a Başkan Yardımcısı Fatih Özçiçek eşlik etti.

        (HÇ-MK-Y)

        17.05.2016 15:38:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler