Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKYAZI TRAFİK PARK AÇILDI

        SAKARYA (İHA) - Akyazı Belediyesi tarafından yapılan trafik park geniş katılımla gerçekleşti.

        Gerçekleşen Trafik Park açılış törenine Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Karaya, Akyazı AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Feyzi Bora, Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları, Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Akyazı Belediyesi Meclis Üyesi Alim Gül'ün minik kızı Sena Gül İstiklal Marşının 10 kıtasını okuyarak herkesi mest etti. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan törende yaptığı açıklamada, "Bu proje ile Mahalleye ayrı bir güzellik kattık. Ağaç yaşken eğilir Ata Sözünden yola çıkarak Bu Parkta Çocuklarımız Trafik kurallarını öğrenecek. Akyazı'da Park sorunu yok Park etme sorunu var. İlçede yeteri kadar Özel ve Kurumlara ait park yeri var. İşte burada Trafik Parkta verilecek eğitim sayesinde, çocuklar gelecekte aldıkları eğitim sayesinde Trafik kurallarına uymaları ile birlikte Trafik sorununu ortadan kaldıracak" dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol ekibi Trafik Parkta eğitim verilen Okul sınıfında eğitim amaçlı hazırlanan animasyon filminden bir kesit izlediler.

        (RŞ-RFK-Y)

        17.05.2016 16:38:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler