Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM'DA KUR'AN KURSLARI ARASI BİLGİ YARIŞMASI

        ERZURUM (İHA) - 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Erkek ve Kız Kur'an Kurslarında öğrenim gören öğrenciler arasında Dini Bilgiler Yarışmaları düzenlendi.

        Erzurum İl Müftülüğü konferans salonunda Kız öğrenciler arası yarışma 17 Mayıs 2016 Salı, Erkek Öğrenciler arası yarışma ise 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü düzenlendi.

        İlçelerindeki elemeleri geçip İl yarışmasına katılmaya hak kazanan öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bastırılan ve Kur'an Kurslarında okutulan Dinim İslam adlı kitaptan sorular soruldu.

        Yarışma sonunda Kız öğrenciler arası yarışma kategorisinde Pasinler İlçesinden katılan Hilal Kaya birinci Palandöken İlçesinden katılan Hatice Bulutlar ikinci Yakutiye İlçesinden Şeyda Taş ise üçüncü oldu.

        Erkek öğrenciler arası yarışma kategorisinde ise Köprüköy İlçesinde katılan Kamil Göğebakan birinci, Palandöken İlçesinden katılan Doğanbey Güven ikinci, Horasan İlçesinden katılan Muhammet Enes Uğazkan ise üçüncü oldu.

        Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ve tüm yarışmacılara Türkiye Diyanet Vakfı Erzurum Şubesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

        İl Müftü Vekili Celal Büyük törende yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Öncelikle yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Gayretleri, çabaları ve bu alandaki aşkları takdire şayandır. Bu yarışmalarda bizim için katılan tüm öğrenciler başarılıdır ve birinci olmuştur. Tekrar kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum."

        (ERZ-AT-Y)

        18.05.2016 15:26:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler