Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISI ÇOLAKOĞLU KIZILCAHAMAM'DAKİ OKULLARDA İNCELEME YAPTI

        UĞUR DEMİRBAŞ

        ANKARA (İHA) - Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Kızılcahamam'da bulunan okul ve kurumlarda incelemelerde bulundu.

        Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Çolakoğlu, Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş'tan bilgi aldı. Çolakoğlu, daha sonra Kaymakam Mehmet Yıldız'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Çolakoğlu, Halk Eğitimi Merkezinde devam eden Çamlıdere, Kazan ve Kızılcahamam'da görev yapan okul-kurum müdürlerinin katıldığı, III. Kademe Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursunda müdürlerle sohbet etti.

        Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Çolakoğlu, okulun Atölyelerini, Teknoloji ve Bilim Merkezini ve 3D salonunu inceledi. Sonrasında TOKİ İlkokulunu ve yapımı devam eden Kız İmam Hatip Lisesinde yapılan çalışmaları yerinde görerek, incelemelerde bulundu.

        (UD-ÖZ-Y)

        18.05.2016 18:55:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler