Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI PINARBAŞI'NDA KUTLANDI

        HATİCE KARAKAŞ

        KASTAMONU (İHA) - Pınarbaşı'nda , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, genç öğrencilerin oluşturduğu kortej yürüyüşü ve Atatürk anıtına çelenk sunma törenleriyle başladı.

        Çelenk sunumun ardından Şehit Ramazan Akkaya Yatılı Bölge Ortaokulu müsamere salonunda gerçekleştirilen törene kaymakam Bekir Cansız, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Yücel, Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

        Açılış konuşmasının ardından tören, koronun söylediği şarkılar, slayt gösterisi, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesinin okunması, Gençliğin Ata'ya cevabının okunması ile devam etti. Ayrıca Gençlik Haftası kapsamında İlçede sportif alanlarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren takımlar ve öğrencilere Kaymakam Bekir Cansız, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Yücel, Belediye Başkanı Mehmet ve milli eğitim müdürü Mehmet Çelebi tarafından ödülleri verildi.

        (HK-RFK-Y)

        19.05.2016 13:50:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler