Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN METİN ORAL'DAN TAŞKÖPRÜ BELEDİYESİ'NE ZİYARET

        YALOVA (İHA) - Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve beraberindekiler, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen'in makamında konuk oldu.

        Yalova İli Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma Ve İşletme Birliği (YAKAB) Mayıs Ayı Meclis toplantısının ardından Birlik Başkanı Dr. Metin Oral ve diğer belediye başkanları, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen'i makamında ziyaret etti. YAKAB ve Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Yalova Belediye Meclis Üyesi Selçuk Atasoy, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen'i makamında ziyaret ettiler.

        Ziyarette yapılan çalışmalar ile yeni projeler ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu. Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediye başkanı arkadaşlarına teşekkür etti.

        (GY-

        19.05.2016 16:38:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler