Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FORUM KAPADOKYA AVM'DE BİZDEN SİZE KİTAP PROJESİNDE 650 KİTAP DAĞITILDI

        COŞKUN SAĞLAMDİN

        NEVŞEHİR (İHA) - Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde "Bizden Size Kitap" kampanyası çerçevesinde 650 kitap dağıtıldı.

        Forum Kapadokya AVM'de düzenlenen etkinliğe Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Ünaldı, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Gürbüz, Forum Kapadokya AVM Müdürü Didem Kırşallıoba, üniversiteden akademik ve idari personeller katıldı.

        Projeyle ilgili açıklama yapan Vali Yardımcısı Ünaldı, böyle bir proje yapıldığından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Valilik olarak bu projeye canı gönülden destek verdik. AVM içerisinde gezerek vatandaşlarımıza tek tek kitap dağıttık. Ümit ediyorum ki bu tür etkinliklerle okuma alışkanlığını da kazanmış oluruz" dedi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Şimşek ise açıklamasında, 'Bizden size kitap' projesinin çok güzel ve anlamlı olduğunu belirterek, "Böyle önemli bir günde insanlara kitap ve bayrak dağıtmak çok güzel. Ümit ediyorum ki kitap alan insanlarda okuma alışkanlığı da tutuşmuş olur" diye konuştu.

        Forum Kapadokya AVM Müdürü Kırşallıoba'da, "İçerik anlamında bizim için gerçekten çok önemli bir proje. Halka hizmet eden bir işletme olarak devlet büyüklerimizi halkla kaynaştırdık. Hoş anlar gerçekleşti. Mutlu olduk, gururlandık" şeklinde konuştu.

        Proje kapsamında 650 kitap kitapseverlere hediye edildi.

        (COŞ-AÖ-Y)

        20.05.2016 08:43:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler