Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜNGÖRENLİ ÇOCUKLAR YUNUS GÖSTERİSİ İLE MORAL BULDU

        İSTANBUL (İHA) - Güngören Belediyesi, ilçedeki engelli çocukların sosyalleşmelerine katkı sağlamak ve keyifli bir gün geçirmeleri amacıyla 'Yunus Gösteri Merkezi'ne götürerek keyifli bir gün yaşattı.

        Güngören'de yaşayan engelli çocuklar aileleri ile birlikte, Güngören Belediyesi'nin davetlisi olarak Yunus Gösteri Merkezi'nde fok, mors, beyaz balina ve yunus gösterisini izlediler. Güngören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 120 çocuğun katıldığı etkinlikte, çocuklar ve aileleri Engelli Merkezinden alınarak belediyenin tahsis ettiği araçlarla yunus gösteri merkezine götürüldü. Engelli çocuklar yunus, balina ve mors gösterisi ile doyasıya eğlenirken keyifli bir gün geçirdi.

        Gösteriyi büyük ilgiyle izleyen çocuklar hayvanların akrobatik hareketlerine sevgi gösterisi ve alkışlarla karşılık verdi. Sevinçlerini ve mutluluklarını ifade etmekte zorlanan çocuklar gösteriyi çok beğendiklerini belirterek Güngören Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Program, çocukların yunuslarla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

        (HÇ-ÖK-Y)

        20.05.2016 10:59:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler