Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖZVATAN'DAKİ CİNAYET 7 AY SONRA AYDINLATILDI

        -ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL EKİPLERİ FAİLİ MEÇHULLERİ AYDINLATMAYA DEVAM EDİYOR

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : TURAN BULUT

        KAMERA : TURAN BULUT

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri'nin Özvatan ilçesinde 27 Aralık 2015 tarihinde işlenen cinayet, polis ve jandarma ekiplerinin ortak çalışması ile aydınlatıldı. İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'ın göreve gelmesi ile birlikte çalışmalara yoğunluk veren Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri faili meçhulleri bir bir aydınlatmaya devam ediyor.

        Edinilen bilgiye göre 27 Aralık 2015 tarihinde Özvatan ilçesine bağlı Kermelik Mahallesi'nde bir çukurda maktule H.I.'nın silah ile başından vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili olarak çalışma başlatıldığı öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile Jandarma ekiplerinin ortak çalışması sonucunda cinayetin zanlıları olarak S.D., M.A., H.K. ve S.Ç. isimli şahısların yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

        Yapılan soruşturma sonrasında mahkemeye çıkarılan şüphelilerden H.K.'nın savcılık tarafından serbest bırakıldığı, S.D., M.A. ve S.Ç.'nin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandıkları öğrenildi.

        İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'ın göreve gelmesiyle birlikte Asayiş Şube Müdürü İlkay Salın ile birlikte kurulan özel ekip tarafından 18 yıl önce işlenen cinayet, kuyu cinayeti, kafatası cinayeti ve seri çoban cinayeti başta olmak üzere, üzerinden yıllar geçen bir çok faili meçhul cinayet aydınlatılarak zanlılar adalete teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü'nün bu çalışmaları Kayseri'nin huzuruna büyük katkı sağlıyor.

        (AÖ-AÖ-Y)

        20.05.2016 17:30:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler