Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜNYÜZÜLÜLER DERNEĞİ'NDEN NECMİ ÖZEN'E PLAKET

        ESKİŞEHİR (İHA) - Günyüzülüler Derneği tarafından tamamı Eskişehir'de öğretmen olan hemşehrilerin oluşturduğu heyet, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'i makamında ziyaret ederek, plaket takdim etti.

        Gerçekleşen ziyarette Günyüzülüler Dernek Başkanı Engin Çapar, "Derneğimizin kuruluşundaki en büyük nedenlerden birisi, eğitim konusunda Günyüzü'lü öğrencilerimizin desteklenmesidir. Bu şekilde özellikle sosyal ve kültürel gelişimlerini artırarak eğitim yaşamlarını üniversiteye kadar sürdürmelerini sağlamak için onların motive edilmeleri amaçlanmaktadır. Bu yönde; derneğimiz tarafından Günyüzü'lü öğrencilerimize merkezi sınav uygulanmakta, başarılı olanlara geziler düzenlenmekte, tamamı burslu üniversiteye hazırlık dershanelerine yazdırılmakta ve bu yönde kitap ve kırtasiye ihtiyaçları karşılanmaya çalışılmaktadır. Bugün de derneğimizin eğitim alanında gerçekleştirdiği tüm bu etkinliklerinde her zaman yanımızda yer alan İl Milli Eğitim Müdürümüz Necmi Özen'i Günyüzü'lü eğitimcilerimizle birlikte ziyaret ederek, destekleri nedeni ile kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

        Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ise, Günyüzülüler Derneği'nin yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarak, "Eğitim ve ortak hareket edilebilecek tüm alanlarda sivil toplum kuruluşlarımızın yanındayız" ifadelerini kullandı.

        (İHA-KÇ)

        21.05.2016 12:39:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler