Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YATAĞAN BIÇAKLARINA BÜYÜKŞEHİR DOPİNGİ

        - DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YATAĞAN BIÇAKLARINI DÜNYAYA TANITTI

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yatağanlı bıçakçılarla Fransa'nın Thiers kentinde düzenlenen Dünya Bıçakçılık Başkentleri etkinliklerine katılarak Yatağan bıçaklarının tanıtımına katkıda bulundu. Denizli, Türkiye'den etkinliğe davet edilen tek şehir olma gururunu yaşadı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yatağan bıçaklarının tanıtımı için dünyada 10 ülkenin davet edildiği Dünya Bıçakçılık Başkentleri etkinliklerine katıldı. Yatağan bıçaklarını uluslararası alanda tanıtmak amacıyla Fransa'nın Thiers kentinde düzenlenen Dünya Bıçakçılık Başkentleri etkinliklerine Serinhisar Belediyesi de destek verirken, organizasyona Denizli Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürü Samet Başer ile Yatağanlı 3 bıçak üreticisi katıldı. Üç kıtadan 10 ülkenin davet edildiği etkinliğe, Türkiye'den sadece Denizli davet edilirken, organizasyona ev sahibi Fransa ile ABD, Rusya, Japonya, İspanya, İtalya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve Bulgaristan katıldı. Etkinlikte, Yatağan bıçaklarının tarihi anlatılırken, ürünlerin tanıtımı da yapıldı.

        DENİZLİ HEYETİ ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU

        Thiers'te bulunan bıçak müzelerini ve işletmelerini ziyaret eden Denizli heyeti, çeşitli ülkelerden bıçak üretimiyle ilgilenen iş adamlarıyla görüşme imkanı buldu. Gezide ayrıca 26'ncısı düzenlenen Fransa Bıçakçılık Fuarı'nı da ziyaret eden Denizli heyeti, Denizli ve Yatağan bıçakları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Etkinlik boyunca kendilerine destek olan Thiers Belediye Başkan Yardımcısı Hanife Özkan ile bir araya gelen Denizli heyeti, Denizli ve Thiers arasındaki bağların güçlendirilmesi konusunu görüştü.

        23.05.2016 11:58:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler