Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇORUM'DA ORTOPEDİ SEMPOZYUMU

        ÇORUM (İHA) - Türkiye Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Ortopedik Travma Şubesi ve Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğinde "Ortopedi Sempozyumu" düzenledi.

        Sempozyuma TOTBİD Ortapedik Travma Şubesi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Arazi, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, akademisyenler ve ortopedi hekimleri katıldı.

        Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Sinan Zehir, sempozyumda güncel kompleks kırıklarda redüksiyonun ele alındığını söyledi.

        Son yıllarda modern kırık tedavisinde redüksiyonun ön plana çıktığını dile getiren Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, günlük yaşamda sıkça karşılaşılan kırıkların tedavisi ve tespit edilişi ile ilgili teknik bilgilerin görsel destekli sunumlarla tartışıldığını belirtti.

        Yrd. Doç. Dr. Zehir, programın ardından sempozyuma katılan bütün bilim adamlarına Çorum'un tarihi ve turistik değerlerinin tanıtılması amacıyla gezi düzenlendiğini ifade etti.

        Başhekim Sinan Zehir, gezi kapsamında Çorum'a gelen bilim adamları ve hekimlerin Alacahöyük ve Boğazkale'yi gezerek Hititlerin binlerce yıllık tarihine yolculuk yaptığını sözlerine ekledi.

        (MMY-BÖ)

        23.05.2016 15:53:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler