Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KURSİYERLERİN YIL SONU KONSERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

        SERDAL ALTINTEPE

        İSTANBUL (İHA) - Zeytinburnu Kültür -Sanat Kursları'nda eğitim alan kursiyerler, eğitim sezonunu muhteşem bir konserle sonlandırdı.

        7 yıldır faaliyette olan Zeytinburnu Kültür Sanat Kursları müzik branşlarında eğitim alan öğrenciler bir yıl süren eğitimi konserle taçlandırdı. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki konsere çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Teker teker sahneye çıkan kursiyerler performanslarıyla salonu dolduran vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Konser sonunda performanslarını sergileyen ses sanatçıları bir arada "Hayat Bayram Olsa" şarkısını seslendirdi.

        "İNSANLARA SESİMİ DUYURMAK GÜZEL BİR HİS"

        Sahnede solo olarak performansını sergileyen kursiyer Aylin Özkan, 1 yıldır geldiği müzik kursunda oldukça keyifli zamanlar geçirdiğini söyledi. Kurslara katılmak için Avcılar'dan Zeytinburnu'na geldiğini de ifade eden Özkan, "Geriye kalan yıllarımda da devam etmeyi düşünüyorum. Konsere hazırlık süreci en keyifli sürecimizdi. Burada birçok arkadaşımızla birlikte bir birimizin hatalarını gördük, güzel taraflarını paylaştık. İlk sahneye çıkışım, çok heyecanlanmamaya çalıştım ama bir sürü insana sesinizi duyurmak güzel bir histi" dedi.

        KURSLAR 7 YILDIR DEVAM EDİYOR

        Her eğitim sezonu sonrası düzenlenen konser hakkındaki düşüncelerini ifade eden kursiyerlerden Çiğdem Taştan ise güzel geçirdikleri bir yıl bir konserle taçlandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

        7 yıldır eğitim veren Zeytinburnu Kültür Sanat Kursları'nda keman, bağlama, gitar ve ney gibi enstrümanların eğitimi yaklaşık bir yıl boyunca alan kursiyerler, eğitim bittikten sonra bir araya gelerek sadece kursiyerlerden oluşan bir orkestra ile konser veriyor.

        (SA-HÇ-AŞ-Y)

        25.05.2016 09:54:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler