Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİGOR'DA YIL SERGİSİ AÇILDI

        IŞIK ÇAPANOĞLU

        KARS (İHA) - Kars'ın Digor İlçesi'nde kursiyerlerin el emeği, göz nuru emekleri açılan sergide sergilendi.

        Halk Eğitim Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen serginin açılışını Kaymakam İsa Bolat yaptı. Sergide kursiyerler tarafından yapılan çalışmalar sergilendi. Sergiyi gezen Kaymakam Bolat ve beraberindekiler, sergi ilgili kursiyerlerden bilgiler aldılar.

        Digor Kaymakamı İsa Bolat, "Digor Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından yıl boyunca 25 dalda, 12 mesleki ve teknik, 35 sosyal ve kültürel alanda kurs verildi. Bu kursların verilmesinde emeği geçen başta Halk Eğitim Müdürlüğümüze, usta öğreticilerimize ve kursları sabırla takip eden kursiyerlerimize teşekkür ederim" dedi.

        Sergide piyano, gitar, model uçak, ebru, fotoğraf, trikotaj ve giyim kurslarında eğitim gören kursiyerler tarafından yapılan çalışmalar sergilendi. Bir hafta açık kalacak sergi, Digorlulardan yoğun ilgi gördü.

        (IÇ-AA-Y)

        27.05.2016 10:38:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler