Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ'DE 3 İLÇEYE MODERN OTOGAR

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli, Çal ve Honaz ilçelerine modern otobüs terminalleri inşa ediyor.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 2016-2017 Eylem Planı çerçevesinde hayata geçireceği 121 Dev Projesi kapsamında Çameli, Çal ve Honaz ilçelerine otobüs terminali kazandırılacak. Denizli merkez ve Sarayköy ilçesine kazandırdığı otobüs terminalleri ile vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahat etmesi için milyonlarca liralık yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında Çameli, Çal ve Honaz İlçelerine daha modern otogar inşa edecek.

        "KENT MERKEZİNİN GÜZELLİKLERİNİ İLÇELERİMİZE DE TAŞIYORUZ"

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli merkezde hizmete sunduğumuz şehirlerarası otobüs terminalinin ardından, Sarayköy ilçemize de modern bir terminal inşa ettik ve hizmete açtık. 121 Dev Proje kapsamında Çal, Honaz ve Çameli ilçelerimizi de modern otogarla buluşturacağız" dedi.

        "Kent merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak" anlayışıyla hareket ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, "Denizli merkezin güzelliklerini ilçelerimize de taşıyarak şehrimizin her noktasında yaşayan tüm vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti götürüyoruz. Bu hedefle 3 önemli ilçemizde büyük bir yatırıma imza attık. Otogar projelerimizi inşallah tüm ilçelerimize taşıyacağız" diye konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        27.05.2016 14:42:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler