Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEKİROĞLU VE YILDIRIM'DAN AK PARTİ İSKİLİP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

        ÇORUM (İHA) - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ve AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İskilip İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

        AK Parti yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Yıldırım, AK Parti İskilip İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Lek'e yeni görevinde başarılar dileyerek teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

        AK Parti İskilip İlçe Teşkilatı'nda yapılan bayrak değişimiyle halka hizmet yolunda çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini dile getiren Yıldırım, "AK Parti teşkilatları durmaksızın yoluna devam edecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek her çalışmamızda daha verimli ve daha iyi sonuçlar alırız" dedi.

        Yeni Anayasa ve başkanlık sisteminin ülkenin geleceği ve halkın yaşam kalitesini artırmak adına yapılan bir çalışma olduğunu savunan Yıldırım, "Bizler bu çalışmaların halkımız için yapıldığını bilen partiliyiz. Her zaman halkımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu; Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine çıkması, daha güvenilir, daha istikrarlı, daha yaşanabilir, daha özgürlükçü yapıya sahip olmak ve vesayet prangalarından kurtulması için yeni Anayasa ve başkanlık sistemine geçmesinin gerekli olduğunu belirtti.

        (MMY-BÖ)

        29.05.2016 13:03:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler