Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAN'DA BAHAR ÇİÇEKLERİ 2. SANAT VE KÜLTÜR FESTİVALİ YAPILDI

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Han Belediyesi ve Rekreasyon Derneğinin ortaklaşa düzenlediği "Han'da Bahar Çiçekleri 2. Sanat ve Kültür Festivali" yapıldı. Festival kapsamında, Rekreasyon Derneği sanatçılarının ve ilçe kadınlarının hazırladığı el işi ürünleri Cumhuriyet meydanında ilçeye gelenlerin beğenisine sunulurken, ekipler tarafından çeşitli gösteriler düzenlendi. Festivale, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Rekreasyon Derneği Başkanı Canan Doğruer ve üyeleri, İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk, Eskişehir Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı ve üyeleri, Eskişehir'den katılan çeşitli derneklerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

        Festivalde konuşan Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, etkinliğin bu yıl ikincisinin düzenlendiğini belirterek Bu festivale destek veren Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Rekreasyon Derneğine teşekkür etti.

        (KA-HO-Y)

        29.05.2016 16:15:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler