Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ KAHRAMAN, UYGULAMA NOKTALARINDA DENETİMDE BULUNDU

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : ABDULLAH ASLAN

        KAMERA : ABDULLAH ASLAN

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan-Erzurum karayolundaki Tercan İlçesi Mercan Beldesinde ve Erzincan Akyazı Kavşağı'nda bulunan askeri ve polis uygulama noktalarında denetim yaptı

        Vali Süleyman Kahraman, gece 12 sularında Erzincan - Erzurum yolu üzerinde bulunan Askeri ve Polis güvenlik uygulama noktalarını denetledi. İlk olarak Erzincan'a 80 kilometre uzaklıkta bulunan Tercan'ın Mercan Beldesi'nde ki Askeri uygulama noktasına giden Vali Kahraman, buradaki güvelik tedbirleri ve yapılan uygulamalar hakkında karakol komutanından bilgi alarak, askerlerin görev noktalarını inceledi. Burada yol uygulamasında vatandaşlarla sohbet eden Vali Kahraman, yapılan uygulama hakkında vatandaşların da görüşlerini aldı. Uygulamaların halkın huzuru için yapıldığını ve bundan memnun olduklarını dile getiren sürücüler, gece gündüz demeden görev yapan güvenlik görevlileri ne teşekkür ettiler. Vali Süleyman Kahraman'a ayrıca teşekkür eden vatandaşlar, sık sık bu uygulamalara katıldığı ve her anlamda halkın içinde olduğu için mutlu olduklarını dile getirdiler.

        Ardından Erzincan Akyazı Beldesi kavşağındaki Polis uygulama noktasını denetleyen Vali Kahraman, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Askeri ve Polis uygulama noktalarında denetimlerle birlikte uygulamaya giren vatandaşlarla da sohbet eden Vali Kahraman, görevli personele ve vatandaşlara çikolata ikramında bulundu.

        SAYIN VALİMİZ SİGARA İÇEN SÜRÜCÜYÜ UYARDI

        Gece 01 sularında Akyazı Kavşağındaki polis uygulama noktasında denetim sırasında bir sürücünün seyir halinde iken sigara kullandığını fark ederek bunun yanlış olduğunu söyledi. Vali Süleyman Kahraman, direksiyon başında sigara içen özel araç sürücülerine normal şartlarda cezai işlem uygulandığını hatırlatarak, araç sürücüne sigaranın sağlığa zararlı olduğunu ve en kısa zamanda kullanmaması gerektiğini söyledi. Uyarı amaçlı cezai işlem yerine kendisine çikolata ikram eden Vali Kahraman, sürücüden sigarayı bırakma sözünü aldı.

        Uygulamaların ardından jandarma-emniyet yol kontrol ve arama noktasında durdurulan araçlarda, görevliler ve eğitim almış arama köpekleri ile birlikte GBT ve kimlik denetimi yaparak sorgulama teknikleri hakkında çeşitli bilgiler alan Sayın Valimiz güvelik görevlilerine kolaylıklar dilerken, vatandaşlara da hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

        Yapılan denetimler ile ilgili olarak açıklamada bulunan Vali Süleyman Kahraman, Devletin, her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirterek, "Polisimiz ve Jandarmamız, devletin görünen yüzü ve caydırıcı gücüdür. Vatandaşımız sokakta yada bu gibi noktalarda güvenlik güçlerimizi gördüğünde kendisini daha güvende hissediyor. Yapılan denetimlerde vatandaşlarla yaptığımız sohbetlerde de bunu gördük. Toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakâr ve cefakârca görev yapan güvenlik görevlilerimizin çalışmalarına ortak olmak ve her zaman onların da yanında olduğumuzu hissettirmek için gece gündüz demeden onlarla birlikte çalışıyoruz." dedi.

        (AA-AA-Y)

        01.06.2016 09:19:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler