Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA'DA RAMAZAN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan geceleri programları hazırladı.

        Antalyalılara dolu dolu bir Ramazan yaşatmak için yola çıkan Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Ramazan etkinlikleri kapsamında 1 ay boyunca Karaalioğlu Parkı içerisinde farklı gösteriler düzenlenecek. Etkinlikler, 6 Haziran Pazartesi saat 21.00'de Karagöz-Hacivat Orta Oyunu Gösterisi ile başlayacak.

        ÜNLÜ SANATÇILAR KONSER VERECEK

        Ramazan etkinliklerinde Orhan Hakalmaz, Grup Sezgiler, Orhan Aykut, Grup Tillo, Fatih Koca, Yücel Arzen, Uğur Işılak, Bedirhan Gökçe gibi ünlü sanatçılar ve gruplar sahne alacak. Dinletiler, hemşehri geceleri ve her akşam Karagöz-Hacivat, Orta Oyunu halkla buluşacak. Karaalioğlu Parkı içerisinde kurulan nostaljik Ramazan çarşısında pamuk helvacısı, elma şekercisi, macuncusu, lokmacısı, mısırcısı, şerbetçisiyle unutulmaya yüz tutmuş Ramazan geceleri yaşatılacak. Çarşı aynı zamanda giyim, gıda ve kitap satış stantları ile alış verişin merkezi olacak. Şenlik alanı içindeki lunaparkta Antalyalılar, eğlenceli saatler geçirecek.

        RAMAZAN ŞENLİKLERİ İLÇELERDE

        6 Haziran Pazartesi günü, saat 23.00'de Aksu ANFAŞ önünde Sıra Gecesi ile başlayacak olan Ramazan Etkinlikleri, Elmalı, Serik, Finike, Demre, Kaş, Gündoğmuş, İbradı, Döşemealtı, Korkuteli, Kemer, Manavgat, Kumluca, Alanya, Gazipaşa, Serik, Kepez ve Akseki'de devam edecek. Tüm ilçelerde Sıra Gecesi, Hacivat Karagöz Orta Oyunu Gösterisi ve İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Topluluğu Konseri gerçekleştirilecek.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam 4 bin kişiye iftar yemeği ikram edilecek. Karaalioğlu Parkı'nda kurulacak iftar sofrasında her gün bin kişi orucunu açacak. Ayrıca Ermenek Kültür Çadırı, Çamlıbel Kültür Çadırı'nda sıcak yemek, Tıp Fakültesi Acil Servisi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi önü ve otogarda vatandaşın iftarını yapması için paket halinde iftar yemeği servisi yapılacak. Yoğun trafiğin yaşandığı Sanayi, Migros, Çallı, Meydan, Hal, Demokrasi, kavşaklarında da vatandaşlara yemek dağıtımı yapılacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        01.06.2016 11:32:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler