Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BGC BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

        - GAZETECİLİK MESLEĞİNDE 20 YIL VE ÜZERİ ÇALIŞANLAR DÜZENLENEN GECEDE ONURLANDIRACAK

        EMRAH ELMAS

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti, 'Balıkesir Basını Körfez Buluşması' adı altında Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlediği gecede, gazetecilik mesleğinde 20 yıl ve üzeri çalışanlarını plaket ile onurlandıracak.

        11 Haziran tarihinde Adrina Hotel'de düzenlenecek iftar yemeği, Balıkesir 'in üst düzey yetkilileri ve basın mensupları ile Edremit başta olmak üzere Balya, İvrindi, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerindeki çalışan gazetecilerin yanısıra Kaymakam ve belediye başkanları ile daire amir ve müdürlerini bir araya getirecek.

        BGC Başkanı Ramazan Demir beraberinde yönetim kurulu üyeleri birlikte, başta Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkan Vekili Kadir Gezer, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Gömeç Kaymakamı Cumhur Duran, Belediye Başkanı Kazım Arslan, başkan yardımcısı Eşref Uslu, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i ziyaret ederek basınla olan ilişkilerin geliştirilmesi ve görüş alışverişinde bulundular. Demir, kendilerine 'Basın Tarihi' isimli kitabı da hediye ederek geceye davet etti.

        BGC Başkanı Ramazan Demir, "Daha önce Bandırma'da düzenlenen gecede meslektaşlarımız ile bir araya gelmiştik. Şimdide körfez bölgesindeki meslektaşlarımızla bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"diye konuştu.

        (EE)

        01.06.2016 16:12:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler