Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GENÇLİK PARKI MODERNİZE EDİLİYOR

        İZMİR (İHA) - Menderes Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı yeni yüzüne kavuşuyor.

        Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı modernize ediliyor. Kemalpaşa mahallesinde yer alan park, yapılan çalışmalar ile farklı bir görünüm ile vatandaşların hizmetine açılacak. Çalışmaların ağustos ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

        7'DEN 70'E HERKES İÇİN

        Sadece çocukların değil, büyüklerinde düşünüldüğü parkın, 3 bin 700 metrekaresi yeşil alan, 3 bin 280 metrekaresi yapısal alandan oluşuyor. Projenin tamamlanmasının ardından park içerisinde bir adet kafeterya, su oyunlu ve köprülü havuz, normal havuz, dev hayvan figürlü oyuncaklar, aynı anda 250 çocuğun kullanabileceği kapasitede oyun grubu, aydınlatma ve sulama sistemleri yer alacak.

        YEŞİLE ÖNEM

        Yenileme çalışmaları kapsamında mevcut park içerisinde yer alan yeşil alana dikkat edildi. Alanda bulunan ağaçlara hiçbir zarar gelmeyecek şekilde mimari tasarımı yapılan parktaki tüm ağaçlar korunmuş olup, çalı bitkileri ise sökülerek başka parklara nakledildi.

        "MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTURUYORUZ"

        Projenin hızla ilerlediğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemizin modern görünüme kavuşması için her alanda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gençlik Parkımızı da modernize ederek vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Çalışmalarımız hızla ilerliyor. İnşallah kısa sürede tamamlayarak yeni yüzüyle Gençlik Parkımız çocuklarımıza ve ailelerimize hizmet verecek" dedi.

        (MD-Y)

        02.06.2016 12:16:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler