Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYMAKAMLIK KUPASI TURNUVASININ GALİBİ REAL KOCAKÖY

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kocaköy İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Geleneksel Kaymakamlık Kupası İlçe Futbol Turnuvası sona erdi.

        Bu yıl 14 takımın mücadele ettiği turnuvada, esnaf ve öğretmenlerin oluşturduğu "Real Kocaköy Spor " birinci oldu. Kupa töreninde dereceye giren takımların madalya ve kupaları, İlçe Kaymakamı Yusuf Turhan tarafından verildi. Turhan, "Öncelikle tüm takımları centilmenliklerinden dolayı kutluyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği, dayanışmanın arttığı bu tip organizasyonları tekrar etmeye devam edeceğiz. Güzel maçlar oldu. Tabii ki turnuvanın bir birincisi olacaktır. Ama bizim gönlümüzde turnuvaya katılan tüm takımlarımız birincidir. Gayemiz ilçemizde esnaf, işçi, öğretmen, memur ve tüm halkımızın birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmalarını sağlamaktır. Bu turnuvanın güzel bir atmosfer içerisinde geçmesinde emeği geçen herkesi can-ı gönülden kutluyorum" dedi.

        (İHA-MP-y)

        02.06.2016 16:55:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler