Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİĞDE VALİSİ NECMEDDİN KILIÇ'IN ULUKIŞLA'YA VEDA ZİYARETİ

        SELAMİ AKSAN

        NİĞDE (İHA) - Valiler Kararnamesi ile Çorum iline atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, veda ziyaretlerine Ulukışla ilçesi ile başladı.

        Niğde Valisi olarak 2013 yılından bu yana görev yapan ve Çorum Valiliğine atanan Vali Necmeddin Kılıç için Ulukışla ilçesinde Kaymakamlık tarafından Veda Programı düzenlendi. Vali Kılıç, Ulukışla Öküz Mehmed Paşa Kervansarayında ilçe idarecileri, muhtarlar ve halkın katıldığı kalabalık tarafından karşılandı.

        Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu tarafından Vali Necmeddin Kılıç'a "Fahri Hemşerilik Beratı" ve Osmanlı Tuğrası takdim edilirken; Kılan, Darboğaz, Çiftehan Köy Muhtarı ile Ulukışla Muhtarlar Derneği de köylere yapılan hizmetler anısına manevi değeri olan yöresel el ürünleri hediye ettiler.

        Buradaki programın ardından Vali Necmeddin Kılıç'ın katkıları ile Ulukışla'ya yapılan yeni Kaymakamlık binası ve yeni Kaymakam konağı bahçesine hatıra kalması için Çınar ağacı dikildi.

        Ulukışla'ya veda ederek ayrılan Vali Kılıç daha sonra veda ziyaretleri kapsamında, Çamardı ilçesine geçti.

        (SA-YE-SK)

        03.06.2016 11:28:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler