Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUHTARLAR İSTİŞARE TOPLANTISI

        MUSTAFA BIYIK

        ORDU (İHA) - Kabadüz Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Özcan başkanlığında ilçede görevli muhtarlarla istişare toplantısı yapıldı.

        Kabadüz merkezde gerçekleşen toplantıya Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Kabadüz Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Özcan ve mahalle muhtarları katıldı.

        Toplantıda konuşan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçeyi en iyi noktaya taşımanın birlikte hareket etmekten geçtiğini söyledi. Sorunların çözümünün el birliğiyle sağlanacağını ifade eden Kaya, "Amacımız ilçemizdeki vatandaşlarımıza hizmeti en iyi ve adaletli bir şekilde ulaştırmaktır. Bu hizmetlerin akışında sizlerin çok önemli rolü var. Sizlerle birlikte ilçemize çok önemli hizmetleri gerçekleştirmeye bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

        Kabadüz Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Özcan ise bundan sonraki toplantıları daha kapsamlı yapacaklarını kaydetti.

        Konuşmanın ardından muhtarlar sorunlarını, görüş ve önerileri anlattı.

        (MB-SLH-Y)

        03.06.2016 15:06:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler