Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIZILAY'DAN KAVURMA YARDIMI

        OSMAN AKSU

        SİNOP (İHA) - Türk Kızılayı Erfelek Şubesi, Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen kıyma ve kavurmaları ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.

        Türk Kızılayı Genel Merkezi'nden şubelerine gönderilen kıyma ve kavurma konservelerinden birer adet olmak üzere ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttıklarını belirten Kızılay Erfelek Şube Başkanı Tevfik Fikret Bal, "Genel merkezimiz tarafından gönderilen kavurmalar ihtiyaç sahibi ailelere muhtarlar vasıtasıyla ulaştırıldı. Bizlere yardımcı olan muhtarlara teşekkür ediyoruz. Kızılay olarak yardıma muhtaç ailelere elimizi uzatma gayreti ve çabası gösteriyoruz. Ramazan ayını hem ibadetimizle hem de ihtiyaç sahipleriyle bütünleşme ayı olarak benimsiyoruz. Türk Kızılayı'nın misyonuna uygun olarak onların sofralarına yardım elimizi uzatmak istiyoruz" dedi.

        (OSM-SLH-Y)

        03.06.2016 15:32:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler