Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NARLIDERE İLÇE BAŞKANI SÜLEYMAN KOCABIYIK OLDU

        İZMİR (İHA) - Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı İsmail Halden Başkanlığı'nda yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda alınan kararla Gençlik ve Spor Konfederasyonu Narlıdere İlçe Başkanlığı'na Süleyman Kocabıyık'ın getirilmesine karar verildi.

        İzmir İl Başkanı Halden yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyeleri ile yapılan toplantı sonucunda Gençlik ve Spor Konfederasyonu Narlıdere İlçe Başkanlığı'na Süleyman Kocabıyık'ın getirilmesine karar verildiğini açıkladı. Halden, "Yeni Narlıdere İlçe Başkanı Süleyman Kocabıyık'ın Konfederasyonumuzu başarıyla Narlıdere ilçemizde temsil edeceğine inanıyoruz. Topluma faydalı projeleri hayata geçireceğine inandığımız Süleyman Kocabıyık'a başarılar dileriz" dedi.

        Gençlik ve Spor Konfederasyonu Narlıdere İlçe Başkanı Süleyman Kocabıyık açıklamasında şunları kaydetti:

        "Gençlik ve Spor Konfederasyonu Narlıdere İlçe Başkanlığı görevini şahsıma uygun görmelerinden dolayı onur duydum.Toplumun her kesimine temas ederek fayda sağlayacak projeler gerçekleştirmek istiyoruz.Narlıdere Kaymakamlığı,Belediye Başkanlığı,İlçe Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere kamu kurumlarımızla güç birliği yaparak Narlıdere İlçemize sivil toplum kuruluşu olarak hizmet edeceğiz."

        (OA-ÖK-Y)

        04.06.2016 10:08:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler