Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TARAFTARIN 12. ADAM OLMASININ EN GÜZEL ÖRNEĞİ AKKIŞLA SPOR'DA GÖRÜLDÜ

        KAYSERİ (İHA) - Akkışla İlçe tarihinde sporda ilk defa birinci amatöre çıkan Akkışla Gençlik Spor, taraftarın 12. adam olmasının en güzel örneğini sergiledi.

        Müsabakaları amatör ama dayanışmaları profesyonellere örnek olan Akkışla Gençlik Spor'un başarısı ilçede ve Kayserispor camiası tarafından da büyük takdir topladı. Tamamen kendi imkanları ile mücadeleye başlayan Akkışla Spor takımının başarısı İlçe halkında da yankı buldu. Bu vesile ile ilçede büyük sevinç yaşandı. Kulüp Başkanı Muhsin İnce, yönetim kurulu üyeleri ve Akkışla Gençlik Spor Kulübü sporcuları, zorluklar içerisinde kurdukları kulübün ilçede uyandırdığı dayanışma ruhunun etkilerini görünce, Birinci Amatör Küme'de yapacakları müsabakalara daha iyi hazırlanıp İlçenin adını amatör spor tarihine olumlu yönde yazdırma gayreti ile çalışmalarını artıracaklarını belirtti.

        2015 - 2016 sezonunda İkinci Amatör Küme B grubunda müsabakalara başlayan Akkışla Gençlikspor'da Turkuvaz-mavi-beyazlı renkleriyle 2014 yılında kurularak Kayseri 2. Amatör Futbol Ligleri'ne katıldı. İlk sezonunu 25 puanla dördüncü sırada tamamlayan Akkışla Gençlikspor, ikinci yılında ise hedefine ulaştı.

        İkinci Amatör Kümede olmasına rağmen amatör liglerdeki çoğu takımdan daha fazla taraftarı olan Akkışla Gençlik Spor, bu sezon şampiyon olarak taraftarını mutlu etmeyi başardı. Neredeyse bütün maçlarda takımı yalnız bırakmayan taraftarlar, destekleriyle takımın adeta 12. adamı oldu. Sezon sonunda da takım şampiyonlukla birlikte tüm Akkışla'yı sevince boğdu.

        Akkışla Gençlik Spor Antrenörü Selçuk Baykuş; "Bizlere inananları güvenenleri mahcup etmedik. Şampiyonlukta en ufak desteği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu şampiyonluğu tüm Akkışla halkına armağan ediyoruz. İnşallah 1. Amatör Küme'de de başarılı bir sezon geçirip Akkışla'nın adını daha fazla duyurmak için çalışacağız" diye konuştu.

        (TB-Y

        05.06.2016 12:26:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler