Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇÜNGÜŞ'TE SPOR TURNUVALARI TAMAMLANDI

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Çüngüş Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve SODES kapsamında yapılan 'Mutlu Yarınlara' projesi spor turnuvaları tamamlandı.

        Futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisi branşında düzenlenen turnuvalara, ortaokul öğrencileri katılım gösterdi. 75 yıl İMKB Ortaokulu'nun birinci olduğu futbol turnuvasında, Siteler Ortaokulu ikinci ve Yeniköy Ortaokulu ise üçüncü oldu. Siteler Ortaokulu birinci, Yeniköy Ortaokulu ikinci ve Atatürk Ortaokulu'nun üçüncü olduğu basketbol branşından sonra yapılan voleybol müsabakalarında ise Yeniköy Ortaokulu birinci, 75. Yıl İMKB Ortaokulu ikinci ve Selahaddin Eyyübi Ortaokulu da üçüncülük kupasının sahibi oldu.

        'Mutlu Yarınlara' projesi spor turnuvasının son müsabakaları masa tenisi ile tamamlandı. 4 takımın yer aldığı müsabakalarda Selahaddin Eyyübi Ortaokulu birinci olurken, 75. Yıl İMKB Ortaokulu ikinci ve Siteler Ortaokulu da üçüncü oldu. Müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalya verildi.

        (İHA-AKK-S)

        05.06.2016 12:56:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler