Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        JANDARDMA SEVGİ EVİ ÇOCUKLARINI AĞIRLADI

        - JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI'NIN 177. YILI KAPSAMINDA MUĞLA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI İLE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİNDE SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARA ÇEŞİTLİ HEDİYELERV ERİLDİ.

        BEKİR TOSUN

        MUĞLA (İHA) - Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşunun 177. Yılı anısına Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu etkinliklerden birisi de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği ile Menteşe, Yatağan ve Kavaklıdere'de sevgi evlerinde kalan çocuklara askeri gazinoda yemek ikram edildi.

        Askeri gazinodaki etkinliğe Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu askeri personel ve çocukların ebeveynleri katıldı. Yemek sonrası İl Jandarma Komutanlığı tarafından alınan hediyeler çocuklara verilirken, etkinlik kapsamında 'Ceza' isimli iz takip köpeği çocuklara gösteri amaçlı sunum yapıldı.

        (BT-İK)

        05.06.2016 15:09:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler