Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NASREDDİN HOCA'YI ANMAK İÇİN SİVRİHİSAR'A GİTTİLER

        MEHMET SIDDIK YEŞİLIRMAK

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Auto Show 26 ve Kanserle Yaşam Derneği üyeleri, Nasreddin Hoca'yı anmak için Sivrihisar'a konvoy düzenlediler.

        Yaklaşık 70 araç ile yola çıkan üyeler, Nasreddin Hoca'yı anma etkinliklerine katıldılar. Farklı etkinliklerin daha fazla dikkat çekmesi için çalıştıklarını dile getiren Auto Show 26 Başkanı Hasan Akbaş, üyelerine teşekkür etti. Kanserle Yaşam Derneği ile birlikte hareket ettikleri için de mutlu olduklarını aktaran Başkan Akbaş, "Nasreddin Hoca gibi büyük bir ismin Eskişehir'de bulunması bizim için önemli. Birçok güzel projeye imza attığımız üyelerimiz ile biraz da dinlenme imkanı bulduk. Sivrihisar'a 70 araçlık bir konvoy yaptık. Güzel bir anı oldu. Kanserle Yaşam Derneği ile birlikte projelerde yer almak da bizi mutlu ediyor" dedi.

        (MSY-MET-Y)

        06.06.2016 11:47:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler