Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VETERANLAR FUTBOL LİGİ ŞAMPİYONU İSTANBUL TRABZONSPOR OLDU

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece'de düzenlenen Mustafa Sezer Veteranlar Futbol Ligi final karşılaşmasında İstanbul Trabzonspor şampiyon oldu.

        Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği işbirliğiyle bu yıl 6'ncısı düzenlenen Mustafa Sezer Veteranlar Futbol Ligi final karşılaşmasında İstanbul Trabzonspor şampiyon oldu.

        Profesyonel spor hayatına nokta koymuş veya futbola gönül vermiş, 38 yaş ve üstü katılımcıları bir araya getiren lig, çekişmeli maçlara sahne oldu. Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş sahasında 12 takımın katılımları ile başlayan ve üç ay süren müsabakalar sonunda Esenler Tokatspor ve İstanbul Trabzonspor takımı finale adını yazdıran takımlar oldu.

        "SPORU VE SPORCUYU ÖNEMSİYORUZ"

        Final maçını izleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Yardımcısı Recep Şencan yaptığı konuşmada, "Belediye Başkanımız Temel Karadeniz öncülüğünde ilçemizde spor ve sporcuya verilen önem ortada. Mustafa Sezer 6.Veteranlar Futbol Ligi'nin üç ay süren müsabakalar sonunda final karşılaşması ile bir ligi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

        ÖDÜLLERİNİ PROTOKOL ÜYELERİNİN ELİNDEN ALDILAR

        Mustafa Sezer 6'ncı Veteranlar Futbol Ligi'nde şampiyon olan İstanbul Trabzonspor takımına kupa, madalya ve hediye çekini Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan verdi.

        İkinci olan Esenler Tokatspor takımının oyuncularına ise Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, kupa, madalya ve hediye çekini takdim etti.  Ligde üçüncülüğü elde eden Kanarya Spor kupa madalya ve hediye çekini Küçükçekmece İlçe Spor Müdürü Koray Emre Kara'nın elinden aldı. Kanarya Azimspor da dördüncülüğü elde etti.

        Ligin en centilmen takımı Beylikgücüspor olurken, gol kralı kategorisinde Kanarya Spor'dan 22 golle Erkan Kanbur; en erken gol kategorisinde 29 saniyede İstanbul Demir Spor takımından İlker Yurtsever; en iyi kaleci İstanbul Tokatspor takımı kalecisi Erdal Kalecik oldu. Futbolcular ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı.

        HEDİYE ÇEKLERİNİ MUSTAFA SEZER'İN AİLESİNE BAĞIŞLADILAR

        Turnuvada şampiyon olan İstanbul Trabzonspor, en centilmen takım olan Beylikgücüspor takımları hediye çekinin hepsini; İnönü Mahallesi'nde İstanbul Trabzonspor Kulübü olarak kullanılan binanın da bulunduğu parkın üzerine vinç devrilmesi sonucu hayatını kaybeden kulübün sağlık görevlisi  Mustafa Sezer'in ailesine bağışladı. Dördüncü olan Kanarya Azimspor da hediye çeklerinin yarısını Mustafa Sezer'in ailesine yarısını ise aynı kazada vefat eden Ali Tuman'ın ailelerine bağışladıklarını açıkladı.

        (HB-ÖK-Y)

        06.06.2016 12:46:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler