Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DURSUNBEY'DE İFTAR ÇADIRINA YOĞUN İLGİ

        HÜDAYİ DEMİRHAN

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey Belediyesi ve Esnaf Odası tarafından organize edilen Ramazan Çadırı bu yıl da yoğun ilgi görüyor.

        Dursunbey Belediyesi ve Esnaf Odasının organizesi İş adamlarının ise katkıları ile düzenlenen İftar çadırına bu yıl da ilgi oldukça yoğun olurken Ramazan'ın ilk günü yaklaşık 350 kişi orucunu bu çadırda açtı. Cumhuriyet Meydanı Kaymakamlık karşısında kurulan bu çadıra gündüz saatlerinde gelen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan iftar için yapılan son hazırlıkları kontrol etti.

        İftar çadırında tamamlanan hazırlıkların ardından iftar öncesi çadıra Dursunbey Esnaf Odası Başkanı Oğuz Çakırcalı ve Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Dursunbey Teşkilatı mensupları da eşlik etti. Okunan Akşam Ezan'ın ardından vatandaşlar ile birlikte orucunu açan Esnaf Odası Başkanı Oğuz Çakırcalı, yemeğin ardından yaptığı açıklamada "Belediyemiz ve Esnaf Odamızın kurduğu İş adamlarımızın ise hayırları ile desteklediği İftar Çadırımızda her yıl yüzlerce vatandaşımız oruçlarını açıyor. Burada oluşan ortam, birlik ve beraberlik adına son derece önemli mesajlar içeriyor. Burada emek harcayan Belediyemiz ve Esnaf Odamız çalışanlarına da ayrıca teşekkürü bir borç bilirim" diye konuştu.

        (HD)

        07.06.2016 11:34:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler